Byggemøtet – elektrikerklar hytte

Byggemøtet – elektriker klar hytte
Så var en av de mest spennende dagene i byggeprosessen kommet. På dette møtet kom det 3 fra Tveitabru, rørlegger og to elektrikere. Vi hadde forberedt oss godt. Hadde med plantegninger, tegninger til røropplegg og det aller viktigste tegninger og nøyaktig beskrivelse over alle El-punkter innvendig og utvendig. Utvendig var hytta nå nesten ferdig. Terrasser og inngangsparti gjensto. Innvendig var stendere til de ulike rommene satt opp slik at vi kunne orientere oss fra rom til rom.
Rørlegger: Gikk over alle punkter. Fant at et par rør opp gjennom støpen kom opp litt feil, men ikke verre enn at snekkere og rørlegger sa det kunne de tilpasse. Og det ble gjort.


Snekkerarbeid: Vi hadde litt småplukk vi lurte på og et par feil. Det ble omgående rettet opp av snekkerne i løpet av den kommende uken. I tillegg hadde vi funnet feil i gummiforingen i 3 vinduer fra Natre. Elin fra Tveitabru sa at Natre var veldig flinke til å ordne opp i reklamasjoner. Det stemte. I løpet av noen uker så hadde Natre vært der og ordnet reklamasjonen.

 

 

 

 

 

Elektriker: Dette var det punktet vi hadde brukt mest tid på i forberedelsene til Byggemøtet. Alle el- punkter ble gjennomgått. Særlig viktig i forhold til antall punkter og nøyaktig plassering. Et par misforståelser ble oppklart, 2 punkter forandret og et lite tillegg kom på.

Elektrikerne var veldig fornøyd og sa at det ikke var vanlig at kundene var så på i løpet av prosessen. Det forundret oss. Var det noe vi var blitt innprentet så var det å følge prosessen tett selv om prosjektet total koordineres av Tveitabru.
Vår erfaring var og er at det lønner seg å følge med underveis. Plutselig ser man ting man vil gjøre litt annerledes, og det er mye lettere tidlig i prosessen enn når hytta er ferdig.
Møtet varte i 2 timer og vi opplevde møtet som veldig konstruktivt, nyttig og humørfylt.
At det i tillegg ble litt fotballpreik gjorde ingenting. Elin fra Tveitabru, ivrig Liverpool supporter, opplever ups & downs med Klopps Liverpool og det ble livlig kommentert av flere..-)
Og så var det klart for innvendig jobbing for håndverkerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *